logo Klavertje

DOCUMENTEN
Folder: ‘t Klavertje
Folder: Strategiekaart
Kwaliteitshandboek
Privacyverklaring
Cijfergegevens jaarverslag
Organigram

FOTO’S
Album

SOCIAL MEDIA

Dienstencentrum ‘t Klavertje

Dienstencentrum ’t Klavertje biedt een ruim aanbod dagbesteding en huiselijke woonopvang aan volwassen personen met een fysieke handicap, al dan niet aangeboren, binnen de regio Midden- en West- Limburg.

’t Klavertje blijft inzetten op kwaliteit van leven, door levenslange ondersteuning te bieden. Wij stemmen onze organisatie af op de vragen van de gebruikers. We vertrekken vanuit de persoon en laten de regie zoveel als mogelijk in hun eigen handen. Onze gebruikers hebben veel inspraak, zowel individueel als in groep.

Ons deskundig personeel stimuleert de gebruikers om hun talenten te ontwikkelen. De begeleidende teams zijn een goede mix van talent, ervaring en cultuur. Zij weten als geen ander hoe goede zorg te bieden. Onze zorg is hartelijk, warm en persoonlijk!

Dienstencentrum ’t Klavertje maakt actief deel uit van het netwerk VZW Stijn. Het dienstencentrum is binnen Limburg gekend voor haar expertise rond niet aangeboren handicap (NAH). Zowel personen met een NAH, als organisaties kunnen bij ons terecht.

CONTACTGEGEVENS

DIENSTENCENTRUM
‘T KLAVERTJE
Bekijk op kaart
Oudstrijderslaan 44F
3530 Houthalen-Helchteren
011 52 61 60

SOCIALE DIENST
011 80 75 61
socialedienst@kla.stijn.be

DIRECTEUR
René Roex
011 52 61 60

ADMINISTRATIE
011 52 61 60