VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers2018-09-14T12:42:29+00:00

DOCUMENTEN
Folder: vrijwilligers

FOTO’S
Album

Vrijwilligers

Vandaag zijn honderden vrijwilligers verbonden aan vzw Stijn. Zij zetten zich in als vaste of gelegenheidsvrijwilliger.  Heel wat vzw Stijn voorzieningen ontstonden door vrijwilligers, net zoals ’t Klavertje. Het dienstencentrum kwam er  als antwoord op een ondersteuningsnood. Ouders en vrijwilligers sloegen de handen in mekaar om ’t Klavertje op te starten.

Onze vrijwilligers geven hun tijd en talenten om in onze organisatie het leven van personen met een beperking en hun familie zo aangenaam mogelijk te maken. Deze geest willen we levend houden.

Ga jij graag met Koen even wandelen? Zorg jij voor het tuintje van Marc? Help jij op de volgende eetdag? Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

De vriendenkring is een steunfonds dat de uitbouw van het dienstencentrum en zijn toekomstige activiteiten ondersteunt. Ze bestaat uit vrijwilligers die zich elk op hun eigen manier mee inzetten voor één of meerdere activiteiten. Jaarlijks organiseert de vriendenkring tal van activiteiten zoals; eetdagen, kien- en quizavonden, enzovoort … De vriendenkring is ook op zoek naar vrijwilligers die mee met ons samen iets willen betekenen voor dienstencentrum ‘t Klavertje.

U kan de vriendenkring ook steunen door het storten van een persoonlijke gift op de rekening van;
vzw Stijn – De Botermijn 833-5012424-13 met vermelding van “vriend van de Botermijn” of
vzw Stijn – ‘t Klavertje 833-4914334-87 met vermelding van “vriend van ‘t Klavertje”. Uw giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro per jaar.

Jezelf kandidaat stellen? Vul onderstaand formulier dan snel in!

CONTACTGEGEVENS

DIENSTENCENTRUM
‘T KLAVERTJE
Bekijk op kaart
Oudstrijderslaan 44F
3530 Houthalen-Helchteren
011 52 61 60

DIRECTEUR
René Roex
011 52 61 60

Maak tekst groter