BEUKENVELD

Niet alleen de verplegers stonden in de belangstelling, ook onze vrijwilligers werden bij ons in de bloemetjes gezet!

Na een wandeling van 4 km gaf Diane Lambrighs wat meer uitleg over de veranderingen i.v.m. het vrijwilligerswerk binnen ‘t Klavertje. Ook de begeleiding en bewoners hadden een mooi dankwoord klaar voor onze vrijwilligers.
Hierna speelden we het spel “over de streep”. Wat we daar allemaal te weten zijn gekomen blijft ons geheim! 🙂
Na dit actieve gedeelte plofte we neer en smulde we van de lekkere broodjes.
Om het met de woorden van Peter te zeggen: het was weer heel gezellig, meer moet dat niet zijn!
Team Beukenveld

LAEKERVELD

1 mei vond het vrijwilligersfeest van Laekerveld plaats. Het was een leuk weerzien voor iedereen na een lange Corona periode.
We genoten van een gezellige babbel en lekker eten.
Een dikke merci aan al onze vrijwilligers!
Team Laekerveld

HOGERVELD

Als opstartende werking is het niet gemakkelijk om direct op zoek te gaan naar vrijwilligers. Toch zijn we er reeds in geslaagd om al een klein vrijwilligersnetwerk uit te bouwen van een 8-tal vrijwilligers. We hopen natuurlijk dat dit aantal de komende periode nog gaat groeien. Onze vrijwilligers worden voor verschillende zaken gevraagd. Zo zijn er vrijwilligers die komen koken, sommigen komen wat klusjes doen, sommige zorgen voor vervoer ergens naar toe, sommige komen helpen met de eetsituatie ’s avonds, …
Dit zijn allemaal heel waardevolle momenten voor de bewoners en een extra ondersteuning in onze werking. Onze vrijwilligers verdienen het dan ook om eens lekker in de watten gelegd te worden.
We nodigende iedereen uit in Hogerveld voor een lekkere High Tea namiddag. We gingen van start met een leuk kennismakingsspel. Iedereen kreeg een theezakje waar een vraag in zat. Deze vraag konden zij dan stellen aan iemand anders. Dit was een leuke manier voor de vrijwilligers en bewoners om elkaar wat beter te leren kennen.Verder werd er ook wat uitleg gegeven over de nieuwe structuur van de Vriendenkring.
Heerlijke lekkernijen kunnen natuurlijk niet ontbreken op een High Tea. Er waren zowel lekker zoete als hartige snacks. Onze collega Saskia had natuurlijk weer haar best gedaan om een aantal zaken zelf klaar te maken. Er werd fijn gebabbeld en lekker gegeten. Het was een zeer geslaagd vrijwilligersfeest.
Nogmaals bedankt aan alle vrijwilligers voor hun inzet! Hopelijk kunnen we de komende periode ons vrijwilligersteam nog uitbreiden met nieuwe mensen!

Team Hogerveld