DOCUMENTEN
Folder vrije tijd

FOTO’S
Album

Vrijetijdsbemiddeling

Op vraag van onze deelnemers zetten we meer in op vrijetijdsinvulling. Ben je op zoek naar een leuke hobby of sportvereniging, maar weet je niet waar zoeken? Droom je al lang van die vakantie naar de zon, maar zie je er tegen op om al dat papierwerk te doen, weet je niet goed hoe je dit alles moet aanpakken? Inge Vanesch helpt je met al jouw vragen over vrijetijdsinvulling!

 • Info op maat! Een uitgebreid aanbod aan sportclubs, vrijetijdsverenigingen en vakantiebrochures, zowel binnen- als buitenland.
 • Je kan zelf aan de slag met de verworven info of de vrijetijdsbemiddelaar regelt de inschrijvingen voor jou.
 • Tips om je vakantie vlekkeloos te laten verlopen.
 • We bekijken het hele plaatje: geraak je er zelf? Heb je aangepast vervoer nodig of extra begeleiding?
 • Heb je thuis graag extra ondersteuning bij het invullen van je vrije tijd, dan kunnen we ook daar een handje helpen. We zoeken de juiste vrijwilliger voor jou of kloppen aan bij een meer gespecialiseerde dienst.

Dienstencentrum ‘t Klavertje is lid van het steunpunt vakantieparticipatie. Het steunfonds is er voor mensen die om financiële redenen of bijzondere moeilijkheden niet op vakantie of daguitstap kunnen: mensen met een laag inkomen, met een verhoogde tegemoetkoming, in schuldbemiddeling.

Bekijk ook onze Facebookpagina voor het vrije tijdsaanbod, getuigenissen en lastminuteaanbiedingen.

  CONTACTGEGEVENS

  VRIJETIJDSBEMIDDELAAR
  Inge Vanesch
  0472 93 91 48

  DIRECTEUR
  René Roex
  011 52 61 60