Jij, contact van ‘t Klavertje, gaf ons eerder jouw gegevens. Je ontvangt hierdoor o.a. onze nieuwsbrief. Wij hopen dat je nog lang op de hoogte wil blijven van ons reilen en zeilen.

Je hebt waarschijnlijk wel al gehoord van de nieuwe Europese GDPR-wetgeving(General Data Protection Regulation of ook Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG genoemd). Het gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Dus ook die van jou! Net zoals alle andere organisaties, moet ook dienstencentrum ‘t Klavertje deze nieuwe regelgeving volgen.

Om in regel te zijn met de GDPR-wetgeving, moeten we je meedelen dat jij je steeds kan uitschrijven om onze nieuwsbrief of andere communicatie te ontvangen. Al zouden we dat heel jammer vinden!

Indien je graag op de hoogte blijft, hoef je niets de doen en garanderen we dat je gegevens worden beheerd volgens de geldende regelgeving. Je hebt steeds de mogelijkheid om gegevens op te vragen, te controleren of uit te schrijven. De volledige privacyverklaring lees je hier .