De Piste is vanaf augustus gestart aan het tweede jaarprogramma. Er worden activiteiten georganiseerd zoals Buitenbeenpop, naar de film, naar Winterland Hasselt , naar het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen,… Er worden maandelijks activiteiten gedaan voor alle deelnemers van de drie dagcentra.

Door het gigantische succes van vorig jaar, zijn er heel wat inschrijvingen. Sommige activiteiten zoals shoppen in Genk worden daarom tot 4 keer toe georganiseerd. Het activiteitenteam hoopt alvast op hetzelfde succes en plezier als vorig jaar!

WANDELEN IN BOVY

Jan: “Het was een gezellige dag. We zijn eerst naar de dieren gaan kijken en daarna hebben we een leuke wandeling gemaakt. Daarna zijn we lekker gaan uit eten en hebben we nog een kleine wandeling gemaakt.”
Marleen: “Het was een zeer leuke dag, alleen spijtig dat ze geen geitenijs meer verkochten in Bistro Bovy.”

  

 

 

ZIE, DOE EN BELEEF IN DE OLMENSE ZOO

Roel: “Ik vond het een heel interessante dag! We hebben alle dieren gezien. Het was tof gezelschap en bovendien hebben we lekkere frietjes gegeten.
Manfred: “Het was een aangename dag. Niet te druk, niet te hectisch. We hebben op een rustige manier door het park kunnen wandelen en ik heb voor de eerste keer een witte leeuw gezien.

  

 

CHOCOLADEWORKSHOP BIJ CHOCOLATIER VISSER

Ine: “Het was een zeer toffe activiteit. De groepssfeer zat echt goed, een toffe bende.
Linda: “Een heel plezante activiteit! Het was leuk om chocolade te maken. Het was een heel enthousiaste mevrouw die de workshop gaf. Dit wil ik nog wel eens overdoen!