Dagcentrum De Piste

DOCUMENTEN
Folder: Dagcentrum De Piste

FOTO’S
Album

DAGCENTRUM DE PISTE

Geniet jij van afwisselende activiteiten in een warme, sfeervolle omgeving? Dan is dagcentrum De Piste iets voor jou. Het dagcentrum biedt uitstekende zorg en deskundige begeleiding aan personen met een beperking. Heb je wat meer zorg nodig? Dan is dat ook geen probleem!

Het activiteitenaanbod van dagcentrum de Piste wordt ingevuld in samenspraak met de deelnemers. Kom je naar dagcentrum de Piste, dan kan je genieten van een gevarieerd activiteitenaanbod, gaande van: koken en bakken, muziek, relaxatie, kaartclub, computer en Facebook. Op vraag van onze deelnemers zetten we meer in op multimedia en vrijetijdsbesteding.

Het activiteitenaanbod heeft als doel de deelnemers te integreren in het dorp. Omdat je ook buitenshuis kan genieten van activiteiten, zoals: petanque, de reservatie van de sporthal, het wekelijks marktbezoek, zwemmen, kom je als deelnemers in contact met de dorpsgenoten.

Bij dagcentrum De Piste kan je op weekdagen terecht van 9u00 tot en met 16u30. Heb je aangepast vervoer nodig van en naar huis, dan bieden wij jou deze mogelijkheid.

CONTACTGEGEVENS

DAGCENTRUM DE PISTE
Bekijk op kaart
Oudstrijderslaan 44F
3530 Houthalen-Helchteren

VERANTWOORDELIJKE
Kevin Antunes
011 52 61 60

SOCIALE DIENST
011 80 75 61
socialedienst@kla.stijn.be

DIRECTEUR
René Roex
011 52 61 60