CREA·ATELIER DE BOTERMIJN

Crea-atelier de Botermijn biedt creatieve activiteiten aan volwassenen met een fysieke beperking, al dan niet aangeboren.

Heb jij creatieve vingers? Zit het verkopen in jouw bloed? Dan is De Botermijn vast en zeker jouw ding! In Crea-atelier De Botermijn richt je je doorlopend op het uitbaten van de winkel. Ons deskundig team leert je alle kneepjes van het vak! Samen met andere deelnemers werk je mee aan nieuwe producten. Uiteraard houden we rekening met je eigen kunnen en interesses.

Winkel De Botermijn biedt een breed assortiment. Je kan er terecht voor: materialen in hout, kaarsen en kaarsenhouders, wenskaarten, allerlei decoratie voor huis en tuin, juwelen en confituur,.. de moeite waard dus om eens een bezoek aan onze winkel te brengen!

Bovendien verwelkomen onze deelnemers en het begeleidend team je graag op de wekelijkse markt van Beringen. Op woensdagochtend tonen zij jou de handgemaakte producten van het crea-atelier aan hun verkoopstand.

Een beperkt aantal producten kan je alvast bekijken in dagcentrum De Piste of atelier De Werkmix. Bezoek zeker ook eens de facebookpagina.

 
 

CONTACTGEGEVENS

CREA·ATELIER DE BOTERMIJN
Bekijk op kaart
Hoogstraat 10
3580 Beringen

VERANTWOORDELIJKE
Sandra Bossaerts
011 43 62 30

SOCIALE DIENST
011 80 75 61
socialedienst@kla.stijn.be

DIRECTEUR
René Roex
011 52 61 60